Uvjeti dostave

Jednostavnost korištenja i praktičnost u brojnim primjenama doprinosi sve većoj popularnosti
električnih bicikala

UVJETI DOSTAVE

 

PODRUČJE DOSTAVE

COBRA BOX d.o.o., dostavu vrši na cijelo područje Republike Hrvatske. Dostavu naručenih paketa izvršava izabrana dostavna (kurirska) služba (Paket24, GLS, Overseas Express, DPD), odnosno treća strana na koju COBRA BOX d.o.o. ne može utjecati. COBRA BOX d.o.o. zadržava pravo odabira dostavne službe.

Na otoke koje pokriva dostavna služba, proizvod će biti isporučen prema posebnom rasporedu, a na sve ostale otoke koje ne pokriva naša dostavna služba proizvode šaljemo putem dostavne službe Paket24. Raspoloživost te vremena dostave možete pogledati na sljedećim linkovima naših dostavnih partnera:

Paket24: https://www.posta.hr/rokovi-urucenja-paketa/78

GLS: https://gls-group.com/HR/hr/poslovni-korisnici/proizvodi-usluge

Overseas Express: https://www.overseas.hr/hr/

DPD: https://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/classic_usluga/hrvatska/raspored_dostave_na_otoke

 

Ukoliko ne želite dostavu proizvoda kupljenih putem web shopa www.cobrabox.hr, robu možete podići i sami u našoj trgovini na adresi Josipa Strganca 6, 10090, Zagreb, Špansko – Oranice. Mogući načini plaćanja, ukoliko sami preuzimate robu, dostupni su na Uvjetima plaćanja.

 

CIJENA DOSTAVE

Trošak dostave ovisi o veličini i težini paketa te destinaciji, tako da cijenu nije moguće jednoznačno definirati. Cijena dostave bit će izražena uz cijenu naručenih proizvoda prije završetka procesa narudžbe.

 

VRIJEME OTPREME I DOSTAVE/ISPORUKE POŠILJKE

Imajte na umu da navedeno vrijeme otpreme vrijedi u većini slučajeva, ali to ne mora biti pravilo.

Vrijeme otpreme ovisi o raspoloživosti robe.

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni u roku od 2 do 5 radnih dana. Navedeno vrijeme dostave postavljeno je od strane dostavne službe, tako da www.cobrabox.hr ne može garantirati da će pošiljka biti dostavljena pravodobno. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu, nastale od strane dostavne službe. Vrijeme isporuke za otoke duže je za nekoliko radnih dana.

Moramo napomenuti da zbog trenutne situacije s virusom COVID-19, postoji mogućnost duljeg čekanja isporuke proizvoda. Nastojimo sve Vaše narudžbe isporučiti u što kraćem roku.

Proizvodi će biti zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

 

PRIJEM POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Također, za svaku pošiljku, primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 

 

DJELOMIČNA DOSTAVA

U dogovoru s Kupcem, COBRABOX d.o.o. može određene artikle iz narudžbe dostaviti u više odvojenih pošiljaka. U tom slučaju trošak dostave naplatit će se za svaku pošiljku odvojeno.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue